JINT subsidieprogramma's

Erasmus+/Youth in Action

Het Youth in Action subsidieprogrammaErasmus+ is het nieuwe EU programma voor onderwijs, opleiding, jeugd en sport. Het huidige Youth in Action programma maakt deel uit van dit grotere programma. Via Youth in Action ondersteunt de Europese Unie internationale ontmoeting en uitwisseling voor en door jongeren en jeugdwerkers van jeugdorganisaties in de vrije tijd.

JINT is het Nationaal Agentschap voor Youth in Action in Vlaanderen. Bij JINT kan je een subsidieaanvraag indienen. Uitwisselingen in groep, samenwerking tussen organisaties maar ook individueel vrijwilligerswerk zijn enkele van de mogelijkheden.

Lees er meer over op www.youthinaction.be of contacteer het Youth in Action team van JINT.


Bel'J

Logo Bel'J subsidieprogrammaSteek met Bel'J de taalgrens over voor een groepsuitwisseling of vrijwilligerswerk in eigen land.

Bel'J is een gezamenlijke financiering en realisatie van de Duitstalige, Franstalige en Vlaamse Gemeenschap.
JINT coördineert  dit subsidieprogramma in Vlaanderen.Meer info lees je op www.bel-j.be, of krijg je van Katrien van Belle van JINT.


Vind je niet wat je zoekt?

Wil je een internationaal jongerenproject opzetten, maar weet je niet of jouw idee in aanmerking komt voor JINT subsidies of andere subsidieprogramma's?

Geef Sophie Van Daele een seintje. Zij gaat samen met jou op zoek naar de mogelijkheden voor jouw projectideeën.


Jongeren die op eigen houtje hun grenzen willen verleggen vinden meer info op onze Go Strange website.