Projectsubsidies in 2018

03/01/2018

Lonkt het buitenland?
Mis dan in 2018 de deadlines niet om centen voor jouw internationaal project aan te vragen.

Voor het Erasmus+ Youth in Action programma is de eerstkomende deadline 15 februari, om 12u ’s middags. Wordt je project goedgekeurd, dan kan het ten vroegste starten vanaf 1 mei. Ons Youth in Action biedt je graag ondersteuning bij het uitwerken van je aanvraag. Lees meer over welke ondersteuning we je kunnen bieden en contacteer ons tijdig (ten laatste 2 weken voor de deadline)!

Aan het nieuwe European Solidarity Corps wordt op dit moment nog gesleuteld.  De eerste deadline om hiervoor een aanvraag in te dienen zal samenvallen met die van Youth in Action van 4 oktober. Het Corps biedt nog meer mogelijkheden om nationale en internationale projecten op te zetten, met oa. vrijwilligersteams en nationale solidariteitsprojecten. Lees er alvast meer over op onze website.

Wie een aanvraag wil doen voor een project met Europese vrijwilligers, kan - tot het Solidariteitskorps van start gaat- sowieso via Youth in Action subsidies aanvragen. De mogelijkheden en spelregels voor vrijwilligerswerk blijven voorlopig dezelfde. Alle info via www.youthinaction.be/evs.

Wil je uitgebreid kennis maken met alle mogelijkheden van Youth in Action en het Solidarity Corps?
Kom naar onze info- en vormingsdag op 8 februari in Brussel. Alle info en online inschrijven kan via onze JINT kalender.

Een overzicht van alle relevante deadlines voor internationale jeugdprojecten vind je op onze JINT website.