Partnerzoek

Foto Laura ValentineHeb je een projectidee maar zoek je nog een geschikte partnerorganisatie om mee in zee te gaan? JINT zet je op weg.

 • De partnerzoekservice van JINT
  Download hier het partnerzoekformulier. Vul het in het Engels in en mail het ons terug.
  Wij contacteren onze Europese collega’s, die op hun beurt je oproep in hun land verspreiden. Geïnteresseerde organisaties nemen dan rechtstreeks contact met jou op.
 • Otlas: partnerzoekwebsite voor Youth in Action projecten
  Wil je een Youth in Action project opzetten? Zet dan zelf je zoekertje online op de Otlas partnerzoek website van SALTO.
  Je kan er ook zelf gaan neuzen tussen de verschillende zoekertjes.

 

 

 • Gastorganisaties voor Europees Vrijwilligerswerk
  http://europa.eu/youth/evs_database
  In deze database vind je een overzicht van alle Europese organisaties die met Europese vrijwilligers werken via het Youth in Action programma. In het vakje EI title/contents kan je trefwoorden intikken. Je kan er ook zoeken op land.
 • Deelnemen aan projecten
  Neem deel aan een kort studiebezoek, een internationale vormingscursus of een partnerzoek seminarie. Je loopt er zeker gelijkgestemde organisaties tegen het lijf.
  In onze kalender vind je het meest recente aanbod.
 • Loop langs bij het gemeentebestuur
  Elk dorp of elke stad heeft een verbroedering, verzustering, of een andere samenwerking over de grens.Vraag ernaar bij je gemeente of bij de jeugddienst.
 • Via je nationale koepel, federatie of secretariaat
  Een groot aantal landelijke jeugdwerkorganisaties (o.a. Formaat, Scouts en Gidsen Vlaanderen, Chirojeugd-Vlaanderen, KAJ, KLJ, FOS Open Scouting, KSJ-KSA-VKSJ) zijn lid van een Europese of internationale koepel of hebben een internationaal netwerk. Via hen geraak je makkelijk aan adressen van jullie ‘tegenhangers’ in het buitenland.

 

Partnerzoek