TOOL FAIR XIII - #PowerUp

wat:
van:
tot:
waar:
organisatie:
Seminar
12/11/2018
16/11/2018
Split, Kroatië
SALTO-YOUTH EuroMed & Good Practices

Indien PowerUp jou doet denken aan de befaamde Super Mario Bross...                                                              Dan moeten we je teleurstellen, je zult Mario niet tegen het lijf lopen op de Tool Fair XIII in Croatië.  

Maar geen verdriet! De boeiende sprekers, jeugdwerkers en beleidsmedewerkers zijn meer dan EmPowered om jou bij te leren over thema's zoals: Mensenrechten, Participatie, Interculturele Dialoog, Sociale Inclusie & Mentale Gezondheid. 

De 13de editie van dit fameus internationaal symposium heeft als hoofddoel om 100 jeugdwerkers samen te brengen en te laten nadenken over de kwaliteit en verscheidenheid van tools om te leren.

De Tool Fair geeft jou de kans om een educatieve workshop aan te bieden, de ideale kans om je innovatieve methodiek of tool te verspreiden in Europa. Wil je een nieuwe workshop pitchen aan een internationaal publiek, praten over een succeservaring, tonen hoe jij met je organisatie beleid beïnvloed? Het kan allemaal! Daarnaast kan je uiteraard ook leren van je internationale peers en zelf ervaren hoe andere jeugdorganisaties en jeugdwerkers hun doelpubliek bereiken met educatieve tools. 

Indien dit allemaal als muziek in de oren klikt, schrijf je in via de Salto website of neem eens een kijkje indien je nog meer informatie wil. 

→  Neem vooraf zeker eens de FAQS over deelnemen aan een internationale vorming door!


Voor

Jeugdwerkers, Trainers, Jeugdleiders, Project Managers, Beleidsmakers, European Solidarity Corps Mentors

Meer weten?

deadline
prijs:
contact:

22/07/2018
50€
Karlien Leroux - karlien.leroux@jint.be
JINT
Gretystraat 26 te Brussel
tel. 02/209.07.20

Kalender