stART-up your creative exchange

wat:
van:
tot:
waar:
organisatie:
Vorming
29/08/2018
02/09/2018
De Glind, Nederland
Erasmus+: Youth in Action Nederland

Stel je voor: Een internationaal project opstarten met vingerverf, een dossier indienen adhv theatertechnieken of al dansend nieuwe ideeën voor je project creëren. 

Inderdaad. stArt-up your creative exchange verbindt internationale creatievelingen met elkaar. Hoe kunnen creativiteit en kunst jouw project lanceren? En hoe kunnen deze worden gebruikt om educatieve werkmethoden te creëren? Je leert het allemaal in deze training! 

Zou je graag een voorstelling maken met jongeren uit het buitenland? Wil je weten hoe circus wordt gecreëerd in Polen? Of hoe ze dansen in Estland? Ben je nog op zoek naar een creatieve partner voor je internationale uitwisseling? Een groot deel van de vorming is gefocust op het bouwen van relaties met gelijkaardige organisaties. De kans is groot dat je toekomstige partners voor je internationale projecten ontmoet op deze training! 

Je kan hier op Salto Youth inschrijven. Veel succes! 

→  Neem vooraf zeker eens de FAQS over deelnemen aan een internationale vorming door!


Voor

Jongeren en jeugdwerkers die op zoek zijn naar mogelijke nieuwe partners om creatieve projecten mee te lanceren. Nieuwkomers in de Erasmus+ wereld hebben een klein streepje voor.

Meer weten?

deadline
prijs:
contact:

01/07/2018
50€
Hilde Vanden Eynde - hilde.vandeneynde@jint.be
JINT
Gretystraat 26 te Brussel
tel. 02/209.07.20

Kalender