Star of Europe

wat:
van:
tot:
waar:
organisatie:
Vorming
06/11/2018
10/11/2018
Inari, Finland
Nationaal Agentschap van Erasmus+ in Finland

De beste manier om te leren hoe je een jeugduitwisseling organiseert... Is door zelf deel te nemen aan een jeugduitwisseling!

Of heb je al ervaring met jeugduitwisselingen maar je hebt geen idee hoe je zelf één kan organiseren? 

Dan kan deze vorming jou en je organisatie helpen! In Star of Europe leer je samen met andere jeugdwerkers het opzetten, uitvoeren en evalueren van een volledige jeugduitwisseling. Je leert onder andere hoe je een dossier moet indienen en wat de voorwaarden daarvoor zijn. Maar ook hoe een "typische" jeugduitwisseling in elkaar zit. Je leert over het belang van goede partnerschappen en je krijgt de kans om nieuwe partners te ontmoeten. 

Star of Europe neemt plaats in Finland en legt de nadruk op ontmoetingen tussen nieuwe organisaties. Samen met anderen krijg je de kans om al je vragen ivm jeugduitwisselingen te stellen en dankzij peer-to-peer & non-formele educatie komen jullie samen in groep tot antwoorden. Leer je graag door te doen? Dan kan deze vorming je vast en zeker helpen om volgend jaar je eerste jeugduitwisseling te organiseren! 

Voor meer informatie, bezoek de Salto Youth website of klik hier en schrijf je in. 

→  Neem vooraf zeker eens de FAQS over deelnemen aan een internationale vorming door!


Voor

Jeugdwerkers, jeugdleiders en iedereen die actief is voor een jeugdorganisatie en die jeugduitwisselingen wil leren organiseren

Meer weten?

deadline
prijs:
contact:

17/09/2018
50€
Karlien Leroux - karlien.leroux@jint.be
JINT
Gretystraat 26 te Brussel
tel. 02/209.07.20

Kalender