TICTAC - Multilateral Training Course to support quality in youth worker mobility activities

wat:
van:
tot:
waar:
organisatie:
Vorming
03/11/2018
09/11/2018
Bulgarije
Nationaal Agentschap van Erasmus+ in Bulgarije

Lokale structuren beïnvloeden met internationale ervaringen? Lokale ontwikkelingsstrategieën veranderen met behulp van Erasmus+? Het kan! 

De TICTAC-training heeft als doel om deelnemers te ondersteunen bij het ontwerpen van kwalitatieve projecten en om pionier van het Erasmus +: Youth in Action-programma te worden in je eigen organisatie. Heeft jouw organisatie nog geen ervaring met Erasmus+? Dan is deze training een ideale kans om internationale ervaringen te leren en te implementeren op het lokale niveau!

Dankzij een 3-daagse simulatie-oefening, case study en innovatieve werkoefeningen leer je samen met andere internationale jeugdwerkers over het plannen, schrijven, uitvoeren en evalueren van je Erasmus+ project. Er wordt speciale aandacht geschonken aan de prioriteiten van het programma en de correlatie tussen de verschillende acties bij het ontwerpen van een langetermijnstrategie in jouw lokaal jeugdwerk.

Via het TICTAC-proces worden deelnemers uitgedaagd om na te denken over de rol van elke belanghebbende in de projectontwikkeling en de impact van hun projecten en activiteiten met betrekking tot thema's zoals actief burgerschap, democratie, participatie en inclusie. 

Indien je meer wil weten, klik dan door naar de Salto website. 

→  Neem vooraf zeker eens de FAQS over deelnemen aan een internationale vorming door!


Voor

Jeugdleiders, jeugdwerkers & project coördinators

Meer weten?

deadline
prijs:
contact:

26/08/2018
50€
Marjolein Vandenbroucke - Marjolein.Vandenbroucke@jint.be
JINT
Gretystraat 26 te Brussel
tel. 02/209.07.20

Kalender