Schrijfsessie voor groepsuitwisselingen en vrijwilligersprojecten

wat:
van:
waar:
organisatie:
Kalender, Vorming
12/09/2018, 15u-17u30 of 18u-20u30
JINT, Grétrystraat 26, Brussel
JINT

De deadline in oktober komt eraan, dus wie een project wil indienen is vast volop aan het schrijven. Deze sessie ondersteunt zowel organisaties die een project willen opstarten met Erasmus+ en/of met het European Solidarity Corps.

Even geen inspiratie meer? Loop je vast? Wil je eens horen hoe andere organisaties het aanpakken? Of heb je gewoon een topidee, ben je sterk in projectmanagement en wil je jouw expertise ook graag met anderen delen?

Met deze schrijfsessie krabbelen we gezamenlijk aan jouw dossier terwijl we van andere organisaties (en hun dossiers) bijleren. JINT is aanwezig om bij te springen bij vragen over de spelregels.

→  Inschrijven is verplicht en kan hier

JINT houdt enkel persoonsgegevens bij in functie van de doelstellingen van haar werking en de realisatie van haar missie. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer info. 


Voor

Jeugd- en jongerenwerkers, beleidsmakers en coördinatoren, beroepskrachten en vrijwilligers, jongeren zelf: al wie met zijn organisatie of groep eens ‘vreemd’ wil gaan. De klemtoon ligt op projecten in Europa en de Europese buurregio’s.

Meer weten?

deadline
prijs:
contact:

10/09/2018

Lian Verberckt - lian.verberckt@jint.be
JINT
Gretystraat 26 te Brussel
tel. 02/209.07.20

Kalender