SOHO - European Training Course to Support Volunteering Activities

wat:
van:
tot:
waar:
organisatie:
Kalender, Vorming
21/11/2018
25/11/2018
Luxemburg
Nationaal Agentschap van Erasmus+in Luxemburg

Nieuwsgierig naar het nieuwe initiatief voor jeugd 'European Solidarity Corps'? Benieuwd hoe het nieuwe Europese vrijwilligerswerk het leven van je toekomstige vrijwilligers zal vormen? Of ben je eerder op zoek naar de juiste bron van kennis voor je eigen werk met de vrijwilligers? 

SOHO functioneert net als een orakel, vermomd in een non-formeel educatief jasje! Het hoofddoel van deze training is om organisaties te ondersteunen zodat ze beter in staat zijn om met Europese vrijwilligers aan de slag te gaan. Ben je (schrap wat niet past) mentor/sending organization/hosting organization/coordinating organization/ of gewoon nieuwsgierig naar de vrijwilligersmogelijkheden op Europees niveau? Dan ben je aan het juiste adres! 

Na SOHO ben je volledig mee met alle laatste updates over het European Solidarity Corps, heb je geleerd over het Youth Pass en heb je de kans gekregen om te reflecteren over je rol als organisatie en de kansen en uitdagingen van vrijwilligerswerk. Je keert terug naar huis met nieuwe contacten en inspiratie om samen te werken met organisaties buiten je eigen landgrenzen. 

Krijg je nu al zin? Schrijf je in op de Salto Youth website! 

→  Neem vooraf zeker eens de FAQS over deelnemen aan een internationale vorming door!

 


Voor

Jeugdwerkers, mentors/tutors van EVS die willen overschakelen naar het European Solidarity Corps, organisaties met zin in een nieuwe (buitenlandse) uitdaging.

Meer weten?

deadline
prijs:
contact:

30/09/2018
50€
Mandy Trappeniers - Mandy.trappeniers@jint.be
JINT
Gretystraat 26 te Brussel
tel. 02/209.07.20

Kalender