EYE Opener

wat:
van:
tot:
waar:
organisatie:
Kalender, Vorming
12/11/2018
17/11/2018
Noorwegen
Nationaal Agentschap van Erasmus+ in Noorwegen

Nieuw in Erasmus+? Heb je vrienden, collega's of kenissen die op jeugduitwisseling zijn geweest en zou je graag eens 'een kijkje achter de schermen nemen'? 

In EYE Opener is het doel van de vorming jou alles te leren over jeugduitwisselingen met het Erasmus+ programma. Je leert het hele proces, hoe je een dossier indient en schrijft, waar je specifiek moet op letten en wat een jeugduitwisseling net zo'n leerrijke ervaring maakt. 

Deze vorming is het ideale traject voor elke organistie met interesse in buitenlandse ervaringen voor hun doelgroep. Het hele project wordt aan de hand van niet-formele educatie gefaciliteerd, zo ervaar je zelf hoe het is om op uitwisseling te gaan samen met andere internationale jeugdwerkers. Indien je op zoek bent naar partners om een uitwisseling mee op te starten, is de kans groot dat je ze hier tegen het lijf loopt.

Open je (Erasmus+) ogen met EYE Opener en schrijf je in op de Salto Youth website. 

→  Neem vooraf zeker eens de FAQS over deelnemen aan een internationale vorming door!


Voor

Jeugdleiders, Jeugwerkers, Educatieve medewerkers in jeugdorganisaties, project coördinatoren en jongeren met een passie voor buitenlandse ervaringen en uitwisselingen

Meer weten?

deadline
prijs:
contact:

14/09/2018
50€
Karlien Leroux - karlien.leroux@jint.be
JINT
Gretystraat 26 te Brussel
tel. 02/209.07.20

Kalender