100% Youth City

wat:
van:
tot:
waar:
organisatie:
Kalender, Vorming
11/11/2018
17/11/2018
Portugal
Nationaal Agentschap van Erasmus+ in Portugal

Je bent een jeugdorganisatie maar er komen minder en minder jongeren naar je activiteiten? Je wilt de stem van de jeugd vergroten in het maatschappelijk debat en je bent op zoek naar nieuwe methodieken om die jongeren te betrekken? Je wil jongeren via niet-formele educatie laten participeren, empoweren en begeleiden op het lokale en/of nationale niveau? Welkom bij 100% Youth City!

100% Youth City is een geïntegreerd actieplan voor lokaal jeugdbeleid met een sectoroverschrijdende aanpak. Via participatieprocessen voor jongeren wil het actieplan de behoeften van jongeren te weten te komen, met als doel om deze te integreren in het (lokaal) beleid. 

Klinkt dat als muziek in je oren of in de oren van je organisatie? Wil je zelf mee vorm geven of leren van het actieplan? Participeer zelf en klik door naar Salto Youth om meer te weten te komen! 

→  Neem vooraf zeker eens de FAQS over deelnemen aan een internationale vorming door!


Voor

Jeugdwerkers, Jeugdleiders, Project coördinators, Jeugdbeleidsmedewerkers, Jeugdambtenaren, beleidsmedewerkers en iedereen met een hart voor jeugdzaken en beleid.

Meer weten?

deadline
prijs:
contact:

13/09/2018
50€
Mauro Desira - mauro.desira@jint.be
JINT
Gretystraat 26 te Brussel
tel. 02/209.07.20

Kalender