TICTAC - Multilateral Training Course to support quality in youth worker mobility activities under Erasmus+ Youth in Action

wat:
van:
tot:
waar:
organisatie:
Kalender, Vorming
25/02/2019
03/03/2019
Griekenland
Nationaal Agentschap van Erasmus+ in Griekenland

Ben je een vrijwillige of professionele jeugdwerker en/of jeugdleider? En ben je geïnteresseerd om internationale samenwerkingen te gebruiken om je lokale ontwikkelingsstrategieën te verbeteren? 

 De TICTAC-training heeft als doel om deelnemers te ondersteunen bij het ontwerpen van kwalitatieve projecten en om pionier van het Erasmus+: Youth in Action-programma te worden in je eigen organisatie. Heeft jouw organisatie nog geen ervaring met Erasmus+? Dan is deze training een ideale kans om internationale ervaringen te leren en te implementeren op het lokale niveau! 

Dankzij een simulatie-oefening, case study en innovatieve werkoefeningen leer je samen met andere internationale jeugdwerkers over het plannen, schrijven, uitvoeren en evalueren van je Erasmus+ project. Er wordt speciale aandacht geschonken aan de prioriteiten van het programma en de correlatie tussen de verschillende acties bij het ontwerpen van een langetermijnstrategie in jouw lokaal jeugdwerk.

Via het TICTAC-proces worden deelnemers uitgedaagd om na te denken over de rol van elke belanghebbende in de projectontwikkeling en de impact van hun projecten en activiteiten met betrekking tot thema's zoals actief burgerschap, democratie, participatie en inclusie.

 Indien je meer wil weten, klik dan door naar de SALTO-website. 

→  Neem vooraf zeker eens de FAQS over deelnemen aan een internationale vorming door!


Voor

Jeugdleiders, jeugdwerkers & project coördinators

Meer weten?

deadline
prijs:
contact:

13/01/2019
50
Marjolein Vandenbroucke - Marjolein.Vandenbroucke@jint.be
JINT
Gretystraat 26 te Brussel
tel. 02/209.07.20

Kalender