The Power of Non Formal Education in Bulgarije

wat:
van:
tot:
waar:
organisatie:
Vorming
24/09/2019
29/09/2019
Sofia, Bulgarije
Het Nationaal Agentschap van Bulgarije

Ben je animator, vormingsmedewerker of trainer in jouw organisatie? Plan je cursussen te geven aan andere jongeren? Neem je graag deel aan groepsprojecten met jongeren en heb je nood aan 'een nieuwe aanpak'? Wil je zelf eens ervaren wat de impact van niet-formeel leren (NFE) kan zijn op je eigen leerproces? 

Hier ben je aan het juiste adres! 

In The Power Of Non Formal Education speel jij de hoofdrol! Via groepsprocessen, simulaties, rolspelen en innovatieve opdrachten leer je al doende. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen leerproces tijdens de vorming en je krijgt de ruimte om je eigen educatieve noden zelf te bepalen. 

Er wordt tijdens de training ingezet op de verschillen tussen formeel, niet-formeel en informeel leren met als doel om bruggen te bouwen tussen de verschillende sectoren. Maar ook je dagelijkse rol als jeugdwerker wordt in vraag gesteld en vergeleken met andere Europese deelnemers. Er wordt aandacht geschonken aan het belang van een pedagogische ruggengraat tijdens het creëren van een meerdaagse training.

Toch blijft het hoofddoel van deze training om deelnemers te stimuleren zelf te experimenteren, te reflecteren en te ervaren wat de kracht van niet-formele educatie is.

Voor het volledige programma en meer informatie, check de Salto website. 

Opgelet! In juni is er een gelijkaardige training in Griekenland, kijk wat het beste in je agenda past.

→  Neem vooraf zeker eens de FAQS over deelnemen aan een internationale vorming door!


Voor

Jeugdwerkers, jeugdleiders, animators, hoofdanimators, instructeurs, vormingsmedewerkers, trainers, project coördinators

Meer weten?

deadline
prijs:
contact:

30/05/2019
50
Kevin Verborgt - Kevin.verborgt@jint.be
JINT
Gretystraat 26 te Brussel
tel. 02/209.07.20

Kalender