Welke strategische partnerschappen in Europa?

wat:
van:
waar:
organisatie:
Informatie, Discussie, Event
27/03/2019
JINT, Grétrystraat 26, Brussel
JINT

Vanaf 2021 schiet het nieuwe Erasmus+ programma uit de startblokken! Net zoals de afgelopen jaren zal er ook de mogelijkheid zijn om binnen het jeugdwerk strategische partnerschappen (Key Action 2) op te zetten met Europese partners om expertise te delen en om innovatie binnen het jeugdwerk te stimuleren.

Op dit moment zitten we volop in de aanloopfase naar het nieuwe programma 2021-2027 en wordt er druk nagedacht over hoe de nieuwe projectlijnen en acties er zouden kunnen uitzien. Wij geloven sterk in de kracht van deze partnerschappen en de meerwaarde ervan voor het Vlaamse jeugdwerk. Daarom nodigen we jullie graag uit om jullie stem te laten horen.

Wat zijn jullie noden om via Europese partnerschappen jullie werking te versterken en vernieuwen? Welke mogelijkheden zien jullie graag geïntegreerd na 2020? Wat zijn waardevolle aspecten van strategische partnerschappen die we moeten behouden? Wat zijn momenteel de hindernissen die jullie eventueel tegenhouden om met deze strategische partnerschappen aan de slag te gaan?

De input en aanbevelingen die we verzamelen zullen meegenomen worden in het overleg rond de vormgeving van het nieuwe Erasmus+ programma. Mis deze kans dus niet om zelf impact te hebben op Erasmus+ na 2020.


      PROGRAMMA

10u00-12u30: Noden in/van het jeugdwerk

12u30-13u30: Lunch

13u30-16u00: Welke strategische partnerschappen willen we in het Europees Jeugdwerk?

Meer vragen en inschrijven via mauro.desira@jint.be

 

Voor

Jeugdwerkorganisaties met interesse en/of ervaring in Europese partnerschappen

Meer weten?

deadline
prijs:
contact:

26/03/2019
Gratis
Mauro Desira - mauro.desira@jint.be
JINT
Gretystraat 26 te Brussel
tel. 02/209.07.20

Kalender