From Knowing to Being - ETS Training for Trainers

wat:
van:
tot:
waar:
organisatie:
Vorming
10/09/2019
16/09/2019
Oostenrijk
Het Nationaal Agentschap van Oostenrijk

Ben je actief én ervaren als trainer in (internationale) vormingsactiviteiten voor trainers of jeugdwerkers? En wil jezelf als trainer verder ontwikkelen? Dan is deze vorming een uitgelezen kans voor jou! Je ontdekt hoe je aan de slag kan met competentiemodellen en wordt jezelf meer bewust van jouw attitudes, waarden en innerlijke drijfveren in je werk als trainer.

Hoe ontwikkel je een competentiegerichte aanpak als trainer? Welke rol spelen attitudes en waarden hierin? Hoe vertrek je vanuit leernoden in de vormingen die je begeleidt?

Dit en veel meer ontdek je in deze vorming door zelfreflectie, een stevige tweedaagse ervaringsgerichte outdoor activiteit en intervisie met de andere deelnemers, met als rode draad hoe je jouw leerervaring in de praktijk kan inzetten.

Doelgroep voor deze vorming zijn ervaren trainers die in alle openheid willen en kunnen reflecteren over hun eigen competenties en zichzelf verder willen ontwikkelen.

Het competentiemodel dat in deze vorming gebruikt wordt is het European Training Strategy (ETS) Competence Model for Trainers Working at International Level dat ontwikkeld werd door SALTO Training & Cooperation Resource Centre. Wil je er meer over weten? Kijk dan zeker hier: www.salto-youth.net/trainercompetences

Meer info en inschrijven kan via de SALTO-website.

Neem vooraf zeker eens de FAQS over deelnemen aan een internationale vorming door.


Voor

ervaren jeugdwerkers, ervaren trainers in het jeugdwerk

Meer weten?

deadline
prijs:
contact:

27/05/2019
50
Lisa Vansteenkiste - Lisa.Vansteenkiste@jint.be
JINT
Gretystraat 26 te Brussel
tel. 02/209.07.20

Kalender