Towards Collaborative Practice (TCP) Forum 2019 - Social Entrepreneurship for Local impact and Solidarity

wat:
van:
tot:
waar:
organisatie:
Seminar
15/10/2019
19/10/2019
Spanje
Het Nationaal Agentschap van Spanje

Neem deel aan het “Towards Collaborative Practice” Forum, een sector-overschrijdend evenement dat het potentieel van jeugdwerk en Erasmus + verkent om sociaal ondernemerschap bij jongeren te bevorderen!

Towards Collaborative Practice" (TCP) is een groeiende gemeenschap van jeugdwerkers, trainers, docenten, ondernemers en beleidsmakers die jonge mensen willen inspireren om een ​​positieve maatschappelijke en ecologische impact in de wereld te hebben.

Sinds 2015 bouwt het TCP-forum bruggen tussen jeugdwerk en andere sectoren, waarbij samenwerking en nieuwe initiatieven worden gestimuleerd, met name op het gebied van sociaal ondernemerschap en innovatie. Nu is het jouw beurt om je bij de community aan te sluiten op het vijfde TCP-forum. De focus van deze editie ligt op de bijdrage van sociaal ondernemerschap aan lokale ontwikkeling en solidariteit, evenals de ondersteuning die het lokale niveau (overheid, privé bedrijven en maatschappelijke organisaties) kan bieden om sociaal ondernemerschap te stimuleren.

Meer info en inschrijven kan via de SALTO-website.

Neem vooraf zeker eens de FAQS over deelnemen aan een internationale vorming door!


Voor

jeugdwerkers, vormingsmedewerkers, trainers, jeugdbeleidsmakers, begeleiders van vrijwilligers

Meer weten?

deadline
prijs:
contact:

02/06/2019
50
Karlien Leroux - karlien.leroux@jint.be
JINT
Gretystraat 26 te Brussel
tel. 02/209.07.20

Kalender