SPI Inclusion matchmaking – Find European partners for inclusion projects

wat:
van:
tot:
waar:
organisatie:
Vorming
06/10/2019
10/10/2019
Duitsland
Nationaal Agentschap van Duitsland

Wil jij graag je activiteiten voor jongeren met een beperking naar een internationaal niveau tillen? Op deze vorming ontmoet je potentiële partner organisaties van over heel Europa en ontdek je de middelen om dit te verwezenlijken!

Organisaties die werken met jongeren met een beperking hebben vaak een goed lokaal, regionaal of nationaal netwerk, maar internationaal werken is vaak toch een uitdaging. Daar wilt deze vorming iets aan doen.

Tijdens deze 4-daagse leer je mensen kennen van gelijkaardige organisaties uit andere landen. Zij zijn dé uitgelezen personen met wie je samen een project zou kunnen opzetten in de toekomst.

Je leert er ook over de verschillende Europese programma’s die het mogelijk maken jouw activiteiten een internationaal karakter te geven, zoals het Erasmus+ programma of het European Solidarity Corps.

Dus, waar wacht je nog op?!

Meer info en inschrijven kan via de SALTO-website.

Neem vooraf zeker eens de FAQS over deelnemen aan een internationale vorming door!


Voor

jeugdwerkers; leid(st)ers in jeugdbewegingen; animatoren; jongerencoaches; medewerkers van VZWs, gemeenschapshuizen of openbare instellingen die met jongeren werken; mensen die als beroepskracht of vrijwilliger werken met jongeren met een beperking.

Meer weten?

deadline
prijs:
contact:

09/06/2019
50
Karlien Leroux - karlien.leroux@jint.be
JINT
Gretystraat 26 te Brussel
tel. 02/209.07.20

Kalender