APPETISER - An introduction on how to use the ‘Erasmus+ Youth in Action’ Programmes (and related) for international youth work

wat:
van:
tot:
waar:
organisatie:
Vorming
14/10/2019
18/10/2019
Griekenland
Het nationaal agentschap van Griekenland

Schuif aan tafel met internationale jongeren en jeugdwerkers! APPETISER laat je proeven van de mogelijkheden van het Erasmus+ programma (en in mindere mate van het European Solidarity Corps. 

Wat?

Een internationale training voor jongerenwerkers die je introduceert aanhet internationaal werken met jongeren en de mogelijkheden die Erasmus+ (en het European Solidarity Corps) biedt.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor jongerenwerkers en actieve vrijwilligers die nog geen ervaring hebben in het internationaal werken met jongeren. Deelnemers die wel al plannen hebben om een internationaal project op te zetten en uit te voeren zijn ook meer dan welkom.

Wat leer je?

Je maakt kennis met niet-formeel en intercultureel leren en met werken in een internationale context. Ook komt aan de orde wat internationaal werken oplevert voor jongeren.

Smaakt dat naar meer? 

Schrijf je dan nu in via de Salto website

Neem vooraf zeker eens de FAQS over deelnemen aan een internationale vorming door!


Voor

Actieve vrijwilligers en jeugdwerkers die nog geen ervaring hebben met internationaal jeugdwerk in het kader van Erasmus+ (en het European Solidarity Corps).

Meer weten?

deadline
prijs:
contact:

12/08/2019
50
Lisa Vansteenkiste - Lisa.Vansteenkiste@jint.be
JINT
Gretystraat 26 te Brussel
tel. 02/209.07.20

Kalender