TYE - Tools for Youth Exchanges

wat:
van:
tot:
waar:
organisatie:
Vorming
03/11/2019
09/11/2019
Malmö, Zweden
Het nationaal agentschap van Zweden

Op zoek naar de juiste tools om te gebruiken tijdens een groepsuitwisseling? Of wil je weten hoe je deze kan delen en aanpassen

Tools for Youth Exchanges is een vorming in Zweden voor jeugdwerkers en mensen die (op vrijwillige basis) veel met jongeren werken. Leer van de ervaringen van de andere deelnemers en ontdek samen nieuwe tools die je meteen kan toepassen binnen je eigen werking. 

Thema's zoals teambuilding en de achterliggende groepsprocessen, intercultureel leren en participatief werken met jongeren komen aan bod in deze vorming.

Heb je al ervaring met groepsuitwisselingen? Organiseert jouw organisatie jaarlijks een buitenlandse uitwisseling? Of gewoon zin om een nieuwe jeugduitwisseling in elkaar te knutselen? 

Schrijf je dan nu in voor deze vorming op de SALTO website

Neem vooraf zeker eens de FAQS over deelnemen aan een internationale vorming door!


Voor

Voor jeugdwerkers en vrijwilligers met ervaring in het organiseren en/of deelnemen aan groepsuitwisselingen. Diende jouw organisatie een aanvraag in voor een Erasmus+: Youth in Action groepsuitwisseling dit jaar maar werd die niet goedgekeurd? Dan kom je ook in aanmerking voor deze vorming.

Meer weten?

deadline
prijs:
contact:

31/08/2019
50
Lisa Vansteenkiste - Lisa.Vansteenkiste@jint.be
JINT
Gretystraat 26 te Brussel
tel. 02/209.07.20

Kalender