European Conference ‘Youth for Human Rights’

wat:
van:
tot:
waar:
organisatie:
Kalender, Seminar
28/10/2019
30/10/2019
Tallinn, Estland
Het nationaal agentschap van Estland

Werk jij met jongeren of is 'mensenrechten' niet weg te denken uit jouw woordenschat? Sterker nog - versterken jongeren en mensenrechten volgens jou elkaar alleen maar ? Dan zal deze conferentie in Estland je zeker interesseren! 

Deze meerdaagse conferentie in Talinn wil iedereen die belang heeft bij de wederzijdse versterking van jeugdwerk en mensenrechten samenbrengen. Door deelnemers ervaringen en meningen te laten delen hoopt ze zo mensenrechten een duidelijkere en sterkere plaats te geven binnen het jeugdwerk in Europa. 

Deze conferentie is ook het laatste evenement binnen het Youth for Human Rights project, een samenwerking tussen de nationale agentschappen voor Erasmus+: Youth in Action in Estland, Duitsland, Oostenrijk, Vlaanderen, Slowakijke, Kroatie en Letland.

De resultaten van de conferentie zullen voortvloeien in beleidsaanbevelingen binnen het Erasmus+ programma en breder ook in het kader van ontwikkelingen in het jeugdbeleid. 

Bekijk zeker ook eens de conferentie website. 

Meer info en inschrijven kan via de SALTO-website.

Neem vooraf zeker eens de FAQS over deelnemen aan een internationale vorming door!

 


Voor

Mensenrechtenexperten, beleidsmakers, jeugdwerkers, mensen die (als vrijwilliger) bezig zijn met projecten rond jeugd en mensenrechten

Meer weten?

deadline
prijs:
contact:

04/09/2019
50
Mauro Desira - mauro.desira@jint.be
JINT
Gretystraat 26 te Brussel
tel. 02/209.07.20

Kalender