Vacatures

Gezocht: nieuwe stafmedewerker kennismanagement en tools (M/V/X)!

JINT vzw is op zoek naar een weetgierige kennisliefhebber met een goede pen en coördinatie skills. Meer nog, we zoeken:

  • een enthousiasteling die de uitdaging om alle kennis binnen JINT te verzamelen, te borgen en te delen graag aangaat en hierbij gemakkelijk inhoudelijke linken legt;
  • een internationalist in hart en nieren die een netwerk van experten en informatiebronnen weet uit te bouwen;
  • een analytische geest die ook warm loopt voor het uitwerken van tools en methodieken en daarmee kennis omzet in kwaliteitsvolle praktijk.

Kan jij niet wachten om je eigen kennis en die van de organisatie (verder) uit te bouwen? Heb je voeling met de leefwereld van jongeren en de context van jeugd(werk)organisaties? Geloof jij in de kracht van internationale uitwisseling en samenwerking? Download dan de vacature voor meer informatie.

Ben jij de geknipte kandidaat voor de job? Stuur dan vóór zondag 15 september 2019 23u59 het sollicitatieformulier naar job@jint.be.

Gebruik alleen het officiële sollicitatieformulier om je kandidaat te stellen. Op die manier kunnen we alle kandidaten op een gelijkwaardige manier vergelijken.


JINT zoekt assessoren voor Erasmus+ Youth in Action en European Solidarity Corps-projecten

JINT doet een beroep op externe assessoren om de bij JINT ingediende Youth in Action en European Solidarity Corps-projecten te beoordelen.
Om de huidige assessorengroep te versterken, zijn we op zoek naar onafhankelijke experten uit Vlaanderen en daarbuiten.

De assessoren staan in voor de kwalitatieve beoordeling van de projecten aan de hand van een vooropgesteld kwaliteitskader. Als assessor krijg je per deadline aanvraagdossiers om te beoordelen. Hier staat een financiële vergoeding tegenover. Jaarlijks zijn er drie deadlines.
Daarnaast komt de assessorengroep jaarlijks een tweetal keer samen voor opleiding, om te evalueren en het evaluatiesysteem verder vorm te geven.

Lees meer over Erasmus+:Youth in Action en European Solidarity Corps en de criteria in onze oproep voor assessoren. Via dit formulier kan je je kandidaat stellenWordt je kandidatuur aanvaard, dan kan je na een introductie en korte opleiding zo snel mogelijk aan de slag.

Meer weten? Contacteer Mauro van JINT, of bel even op 02 209 07 20.