Vacatures

JINT werft aan: tijdelijke communicatiemedewerker

Heb jij een passie voor communicatie?

Als ervaren communicatie-expert heb jij een strategische kijk en kan je die zonder problemen omzetten in de praktijk. Je hebt een hekel aan taalfouten en een onbeheersbare drang om te schrijven. Kortom, je kan het mooi verwoorden, zowel schriftelijk als visueel. Het ontwikkelen van tools (zoals een nieuwe website) vind je echt geweldig en je gelooft in de kracht van internationale uitwisseling en samenwerking. Voldoe jij aan deze beschrijving? En ben je ook flexibel, kan je gemakkelijk samenwerken en druk jij je even vlot uit in het Nederlands als in het Engels? Dan zoeken wij jou!

We zijn op zoek naar iemand om vanaf 1 april 2019 de communicatie te versterken samen met een collega communicatie (1 jaar, 4/5e tewerkstelling). Je kan alle details nog eens rustig nalezen in de vacature. Is er iets niet duidelijk? Bel ons even op 02/209 07 20 en vraag naar Nathalie Van den Meersschaut. 

Solliciteer voor donderdag 14 maart (voor 23u59) door dit sollicitatieformulier te downloaden, in te vullen en in Word-formaat te mailen naar job@jint.be, ter attentie van Nathalie Van den Meersschaut, Adjunct-directeur Personeelsbeleid. 


JINT zoekt assessoren voor Erasmus+ Youth in Action en European Solidarity Corps projecten

JINT doet een beroep op externe assessoren om de bij JINT ingediende Youth in Action en European Solidarity Corps projecten te beoordelen.
Om de huidige assessorengroep te versterken, zijn we op zoek naar onafhankelijke experten uit Vlaanderen en daarbuiten.

De assessoren staan in voor de kwalitatieve beoordeling van de projecten aan de hand van een vooropgesteld kwaliteitskader. Als assessor krijg je per deadline aanvraagdossiers om te beoordelen. Hier staat een financiële vergoeding tegenover. Jaarlijks zijn er drie deadlines.
Daarnaast komt de assessorengroep jaarlijks een tweetal keer samen voor opleiding, om te evalueren en het evaluatiesysteem verder vorm te geven.

Lees meer over Erasmus+:Youth in Action en European Solidarity Corps en de criteria in onze oproep voor assessoren. Via dit formulier kan je je kandidaat stellenWordt je kandidatuur aanvaard, dan kan je na een introductie en korte opleiding zo snel mogelijk aan de slag.

Meer weten? Contacteer Mauro van JINT, of bel even op 02 209 07 20.