Info- en vormingsdag: kwaliteit en participatie - inschrijven

Neem op dinsdag15 december deel aan onze online infosessie van 9u30 tot en met 12u en/of de vormingssessies over kwaliteit of participatie van 13u30 tot en met 16u. 

  • Verken de mogelijkheden van Erasmus+: Youth in Action en het European Solidarity Corps, de centen die je kan aanvragen en krijg een pak info en tips, op maat van jouw project.
  • Maak kennis met de ondersteuning die JINT jouw project en organisatie of groep nog kan bieden.
  • Er zijn sessies rond kwaliteit en participatie.
  • Wie wenst kan een online afspraak boeken met een stafmedewerker voor individuele feedback op z’n project(idee).

Terug naar het programma


Ik schrijf me in voor:
Ik heb vragen over:
Persoonlijk overleg
Ik wil na de infosessie graag een persoonlijk overleg over mijn project(idee) (online - op afspraak). Ik ben beschikbaar:
Opname online infosessie
Deze online infosessie zal worden opgenomen om deelnemers nadien de kans te geven de sessie te herbekijken, of om anderen die er niet bij konden zijn de kans te geven de opname later te bekijken. Je kan er zelf voor kiezen om je video en/of microfoon te gebruiken (tenzij de organisator deze functies heeft uitgezet). De naam van elke deelnemer is mogelijk ook zichtbaar in het overzicht van de deelnemers en in de chatfunctie.

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je camera niet aan te zetten en om 'anoniem' te gebruiken in plaats van je naam tijdens de online infosessie. 

Ga je ermee akkoord dat deze sessie wordt opgenomen?