Infosessie voor organisaties - inschrijven

Neem op donderdag 27 augustus deel aan deze online infosessie van 9u30 tot en met 12u en/of de vormingssessie over impact vanaf 13u30. 

Verken de mogelijkheden van Erasmus+: Youth in Action en het European Solidarity Corps, de centen die je kan aanvragen en krijg een pak info en tips, op maat van jouw project.

  • Maak kennis met de ondersteuning die JINT jouw project en organisatie of groep kan bieden.
  • Wie wenst kan in de daaropvolgende dagen ook individuele feedback (online) op z’n project(idee) krijgen.
  • Krijg praktische tips, tricks en tools om op eenvoudige wijze meer uit jouw project te halen tijdens de vormingssessie!

Terug naar DE KALENDER


Ik schrijf me in voor:
Ik heb vragen over:
Persoonlijk overleg (online)
Ik wil na de infosessie graag een persoonlijk overleg over mijn project(idee) (online - op afspraak). Ik ben beschikbaar:
Opname online infosessie

Deze online infosessie zal worden opgenomen om deelnemers nadien de kans te geven de sessie te herbekijken, of om anderen die er niet bij konden zijn de kans te geven de opname later te bekijken. Je kan er zelf voor kiezen om je video en/of microfoon te gebruiken (tenzij de organisator deze functies heeft uitgezet). De naam van elke deelnemer is mogelijk ook zichtbaar in het overzicht van de deelnemers en in de chatfunctie.

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je camera niet aan te zetten en om 'anoniem' te gebruiken in plaats van je naam tijdens de online infosessie. 

Ga je ermee akkoord dat deze sessie wordt opgenomen?