APPETISER - An introduction on how to use Erasmus+ Youth (and related) programmes for international youth work

Deadline: 10-01-2022


Schuif aan tafel met internationale jongeren en jeugdwerkers! APPETISER laat je proeven van de mogelijkheden van het Erasmus+ Jeugd programma (en deels ook het European Solidarity Corps-programma).

Wat?

Een internationale training voor jeugdwerkers die je toont hoe je internationaal kan werken met jongeren en de mogelijkheden van het Erasmus+ Jeugd-programma (en deels ook het European Solidarity Corps-programma) introduceert.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor jeugdwerkers en actieve vrijwilligers die nog geen ervaring hebben in het internationaal werken met jongeren. Deelnemers die wel al plannen hebben om een internationaal project op te zetten en uit te voeren zijn ook meer dan welkom.

Inhoud

Je maakt kennis met niet-formeel en intercultureel leren en het werken in een internationale context. Je gaat ook dieper in op wat internationaal werken oplevert voor jongeren.

 

Interessant voor:

Actieve vrijwilligers en jeugdwerkers die nog geen ervaring hebben met internationaal jeugdwerk in het kader van Erasmus+ Jeugd (of het European Solidarity Corps).

Contact

Heb je vragen? Contacteer kevin.verborgt [at] jint.be (Kevin van JINT)