ATOQ - Advanced Training on Quality

Deadline: 23-01-2022


Heb je al ervaring met Erasmus+ Jeugd groepsuitwisselingen? Ontdek met ATOQ hoe het nóg straffer kan.

Organiseerde je al een groepsuitwisseling in Vlaanderen? Of trok je via Erasmus+ Jeugd met je groep naar het buitenland op uitwisseling, en draaide je daar mee in het team? Dan is deze vorming de volgende stap naar een nog straffere uitwisseling...
 
Tijdens deze cursus vertrek je vanuit je eigen ervaringen. Hoe was het om deel uit te maken van een coördinerend team? Welke invloed had dit op de groep? Hoe kan je de deelnemers en andere partnerorganisaties zoveel mogelijk betrekken bij de voorbereiding van je uitwisseling, of tijdens het project zelf?

Interessant voor:

Jongeren/jeugdwerkers/vrijwilligers die: 

  • hebben deelgenomen aan een groepsuitwisselingsproject of als organisator of groepsleider direct betrokken waren bij het uitzenden of ontvangen van groepsuitwisselingsprojecten.
  • direct betrokken waren bij het ontwikkelen en indienen van een aanvraag voor een groepsuitwisseling (toegekend of afgewezen).
  • de organisatie of logistieke aspecten van een jongerenuitwisselingsproject leidde.
  • in de toekomst - beter - jongerenuitwisselingen willen organiseren.

Belangrijk:

Indien je geselecteerd wordt voor deze vorming is dit steeds onder voorbehoud. Afhankelijk van de evolutie van de coronapandemie kan deze vorming mogelijk geannuleerd, uitgesteld of vervangen worden door een online variant.

Na selectie neem je contact op met vorming [at] jint.be in verband met je transport. JINT boekt het transport voor jou, ten vroegste 2 weken voor vertrek.

Contact: