TICTAC Training Course & Partnership Building Activity

Deadline: 15-07-2022


Heeft jouw organisatie nog geen ervaring met Erasmus+? Dan is deze training de ideale kans om internationale ervaringen te leren en te implementeren op het lokale niveau!

Deze vorming geeft jou als jeugdwerker de vaardigheden die je nodig hebt om kwalitatieve projecten uit te voeren binnen het Erasmus+Jeugd-programma. De vorming geeft je middelen die je op lange termijn kan gebruiken voor jou organisatie.

Wat mag je verwachten?

  • Dankzij een simulatie-oefening, case study en innovatieve werkoefeningen leer je samen met andere internationale jeugdwerkers over het plannen, schrijven, uitvoeren en evalueren van je Erasmus+ Jeugd-project.
  • Er wordt speciale aandacht geschonken aan het gebruik van de programma's als een instrument in de strategische ontwikkeling van jouw organisatie en in het ontwerpen van een langetermijnstrategie in jouw lokaal jeugdwerk.

Interessant voor:

  • Jeugdwerkers
  • Trainers en coaches
  • Mensen die (als vrijwilliger) dagelijks met jongeren werken 

die al een eerste internationale ervaring op zak hebben. 

Contact:

Belangrijk:

Indien je geselecteerd wordt voor deze vorming is dit steeds onder voorbehoud. Afhankelijk van de evolutie van de coronapandemie kan deze vorming mogelijk geannuleerd, uitgesteld of vervangen worden door een online variant.

Na selectie neem je contact op met vorming [at] jint.be in verband met je transport. JINT boekt het transport voor jou, ten vroegste 2 weken voor vertrek.