Catch'Up 2021

Op 15 oktober 2021 verwelkomden we jullie ein-de-lijk nog eens op onze tweejaarlijkse Catch'Up, JINT’s inspiratiedag voor het jeugdwerk rond (inter)nationale projecten. Tijdens deze editie lag de focus op inclusie.

 


We gingen na een lekkere koffie van start met twee heuse sessieblokken van elk 5 sessies. Op krachten komen deden we tijdens de middag met een broodje en een fijne babbel, klaar voor nog een inspirerend blok van 4 sessies. Uitblazen en netwerken deden we nadien met een hapje en glaasje tijdens onze netwerkreceptie. 

Hopelijk genoot jij er ook van om na al die tijd nog eens gezellig te verbroederen, uit te wisselen en te leren. Kon je er niet bij zijn of lees je graag nog wat verder over de informatie van de dag? Dan vind je hieronder een overzicht van de foto's, presentaties en extra info om je op weg te helpen. 

Aftermovie

Informatie uit de sessies

Embracing Diversity - Making youth projects more diverse & inclusive

Workshop: Werken met moeilijke thema’s

  • Sessieblok 2 (11.45-13.15)
  • Door Yasmia Setta & Youra Kaddouri
  • Presentatie

Sport als inclusietool

Filmen en monteren met je smartphone

  • Sessieblok 3 (14.00-16.00) 
  • Door Bert Seynhaeve
  • Presentatie

Intervisie sessies

  • Sessieblok 1 (partnerzoek), sessieblok 2 (strategisch internationaal gaan), sessieblok 3 (je leidinggevenden betrekken bij je internationale plannen)
  • Door Els Meersschaert
  • Verslag

Meer info

Subsidies

Neem een kijkje bij de subsidies die je via JINT voor jouw project kan aanvragen. Alleen of in groep, in België of het buitenland, er zijn talloze opties! 

Kalender

Van een nationale vormingssessie tot een internationale meerdaagse workshop of seminarie, ons vormingsaanbod is divers en biedt voor iedereen wat wils! Elke organisatie die met jongeren werkt, kan deelnemen. Van landelijk jeugdwerk tot (jeugd)welzijnsorganisaties, van gemeentelijke jeugddiensten tot de sport- en cultuursector.

Op onze kalender vind je een greep uit het aanbod. Zoek en vind de match met jouw noden of interesses!

Ondersteuning voor je project

Hoe kan JINT je ondersteunen bij jouw project? Er is heel wat praktische informatie voorhanden die je kan helpen bij het opzetten en organiseren van je project. We zetten je hier op weg. 

Ondersteuning voor je thema

Internationaal werken in je organisatie? JINT helpt je te verdiepen in jouw thema’s, gelinkt aan internationale samenwerking/uitwisseling. We brachten al onze kennis en expertise samen per thema om jou en je organisatie te informeren en ondersteunen met jullie internationale dimensie.