Medewerkers

Het JINT-team zet zich in om jongeren en jeugdorganisaties te helpen internationaal te gaan.


Directieteam

Het directieteam stuurt alle medewerkers van JINT aan en houdt het overzicht over de uitvoering van de programma’s en de kwaliteit van de dienstverlening.

Centrale team

Het centrale team zorgt voor algemene ondersteuning voor JINT en de collega’s. Zij weten immers alles over IT, administratie, onthaal, boekhouding, gebouwbeheer en logistiek. Bepaalde collega’s in dit team bieden ook administratieve ondersteuning bij projectaanvragen en eindverslagen van de Europese programma’s.

Projectenteam

Deze collega’s ondersteunen de projecten voor subsidieprogramma’s Erasmus+ Jeugd en het European Solidarity Corps. Daarnaast coördineren zij ook het Bel’J-programma.

HUB-team

Dit team vormt de brug die de buitenwereld verbindt met de vele dingen die JINT doet. Het HUB-team:

  • verzamelt, borgt en deelt op een actieve manier know how;
  • ondersteunt de kwaliteit van projecten en plannen;
  • informeert, inspireert en sensibiliseert.

Europe Goes Local

Europe Goes Local is een Strategisch Partnerschap tussen 27 Nationaal Agentschappen van Erasmus+ Jeugd en hun partners. De focus ligt op het verbeteren van de kwaliteit van lokaal jeugdwerk door nauwere samenwerking. Europe Goes Local is ook een onderdeel van JINT.

SALTO Inclusion and Diversity

Het SALTO Inclusion & Diversity Resource Centre is een onderdeel van JINT. SALTO-YOUTH staat voor Support, Advanced Learning and Training Opportunities for Youth. Dit Resource Centre is gespecialiseerd in internationale projecten met jongeren uit kwetsbare en diverse groepen.