Hip Hop hosting: infosessie en netwerkmoment

Deadline: 04-06-2024


Van 3 tot 7 juni 2024 gaat het Europese Seminarie  'The Connective & Inclusive Power of Hip Hop' door. Met 24 deelnemers, uit meer dan 20 landen, duiken we in de pedagogische en inclusieve kracht van de hiphopcultuur. Het Seminarie is volzet, maar op dinsdagavond 4 juni gooien we met plezier de deuren van de Centrale (Kraankindersstraat 2, 9000 Gent) open voor het brede publiek. Tank inspiratie voor je volgend project, connect met een internationale partner én spring tenslotte op het podium voor de open jam. 

Wat mag je verwachten?

  • Infosessie Europese subsidies: Er zijn heel wat mogelijkheden om je (muziek-) project te laten financieren door Europese centen. Via deze korte infosessie kom je meer te weten over Erasmus+ Youth en European Solidarity Corps
     
  • Netwerkmoment deelnemers Seminarie: Kom in contact met jeugdwerkers uit heel Europa. Ben je nog op zoek naar internationale partners voor je volgende project? Grijp je kans en spreek hen direct aan. 
     
  • Achteraf is er de jamsessie met Mé Yé Jam (hiphop-liveband) olv Joram Kunde Boumkwo. Zin om zelf iets on stage te brengen? Al altijd eens met een liveband willen spelen?  Dan is dit je kans! Vanaf 20u30 start de jamsessie

Voor wie?

  • Iedereen met een interesse in Hip Hop, jeugdwerk en/of de Europese Jeugdprogramma's
  • De voertaal van de infosessie is Engels
  • Deelnemen is gratis, maar gelieve je wel in te schrijven. Ook zij die niet ingeschreven zijn, zijn welkom. Kom dan zeker op tijd!

Vragen?