Kalender

Hieronder kan je de kalender vinden met de meest recente activiteiten en (internationale) vormingen voor jeugdwerkers, vrijwilligers en jongerenbegeleiders.

Check steeds de deadline om in te schrijven.

Vertel je verhaal

JINT is steeds op zoek naar goede verhalen. Verhalen over (internationale) projecten, vormingen en ervaringen maken alles wat meer tastbaar, herkenbaar en waardevol.

Heb jij een straf verhaal dat je graag in de kijker zou zetten? Laat het ons weten!
07-11-2024 - 30-06-2025

Nationaal Groepstraject: Democracy Reloading

Save the date

Locatie: 
België
Ben jij een jeugd- of participatieambtenaar en wil je de juiste competenties verwerven om een participatieklimaat te ontwikkelen in jouw gemeente? Ben je goed in het ontwikkelen van methodieken, maar krijg je de politiek niet mee? Of heb je het gevoel dat je gemeente wel mee is, maar krijg je de jongeren maar niet te pakken? Dan is dit traject op jouw maat gemaakt. 
12-11-2024 - 25-11-2025

Nationale Training: lobbyen voor lokaal jeugdbeleid

Deadline: 30-09-2024

Locatie: 
België
Lobbyen is een essentiële competentie van de jeugdambtenaar van vandaag. Het is geen schimmig ‘spel’, maar een onmisbare vaardigheid om jezelf als jeugdambtenaar te versterken. Wil jij strijden voor beter en breder lokaal jeugdbeleid en succesvol de belangen van kinderen en jongeren in jouw stad of gemeente verdedigen? Wil je meer vat krijgen op beslissingen? Dan is dit lobbytraject iets voor jou!