16/04/2024

Dynamisch team zoekt nieuwe JINT-directeur!

35 jaar na onze oprichting zoeken we een nieuwe manager om onze organisatie vanuit een sterk leiderschap en voortbouwend op onze missie en waarden verder te ontwikkelen. Je wordt daarmee de opvolger van onze huidige directeur, Koen Lambert, die de laatste decennia de drijvende kracht achter onze werking was. 


Het DNA van JINT

JINT stimuleert en ondersteunt jongeren, jeugdwerkers en jeugdorganisaties in een groeiend zelfbewustzijn en in betrokkenheid bij hun omgeving, van lokaal tot internationaal. We dagen jonge mensen uit om te leren uit internationale en interculturele ontmoeting, uitwisseling of samenwerking. We creëren kansen, ook voor meer kwetsbare jonge avonturiers, om een unieke en positieve ervaring in een internationale context te beleven. Jongeren verwerven zo nieuwe vaardigheden en inzichten, met de blik op de toekomst. 

Sporen nalaten, sporen verdienen en sporen verleggen zit in ons DNA. Door kennis en expertise op te bouwen en te delen en door nauw samen te werken met een breed netwerk van Vlaamse, Belgische en internationale organisaties en overheden realiseren we ons maatschappelijk engagement ten aanzien van jongeren, jeugdwerkers en beleidsmakers.

Ben jij...

  • Ben jij strategisch ingesteld en kan innoverend en toekomstgericht denken?
  • Heb je hebt ervaring met de jeugdsector, de social profit en/of de publieke sector of ben je sterk gemotiveerd om die kennis op korte termijn te verwerven?
  • Heb je minstens 10 jaar werkervaring, waarvan minstens 4 jaar in een leidinggevende functie?
  • Geloof je in de kracht van internationale uitwisseling en samenwerking, voel je je verbonden met de missie van JINT en wil je aan het hoofd staan van een maatschappelijk relevante, waardegedreven organisatie?

Dan zoeken wij jou! Misschien word jij de opvolger van onze huidige directeur, Koen Lambert, die de laatste decennia de drijvende kracht achter onze werking was. Stel je kandidaat t.e.m. woensdag 8 (voor 23u59) mei. 
 

LEES DE VOLLEDIGE VACATURE