07/03/2022

YOUTH IN EUROPE: OFFENBURG TALKS - EDITION #05

Dien jouw voorstel over 'jezelf kunnen zijn en erbij horen' in tegen 30 april! 


Jezelf kunnen zijn en erbij horen: het is van levensbelang voor elke jongere. Maar wie zijn de jongeren van vandaag? Welke identiteit(en) zijn voor hen belangrijk en waar voelen ze zich thuis? Welke rol kan jeugdwerk en -beleid spelen in identiteitsontwikkeling en het creëren van een gemeenschapsgevoel bij jongeren? 

Heb je expertise rond deze vragen vanuit de praktijk, beleid of onderzoek, bekijk dan zeker de oproep van de YOUTH in EUROPE: OFFENBURG TALKS #05. Op deze jaarlijkse expertenbijeenkomst buigen experten uit heel Europa zich over een belangrijk maatschappelijk thema voor de jeugdsector. Dit jaar is dat “Identities and belonging: what does youth work and youth policy need to know about young people today?”.

De deadline om een voorstel in te dienen is 30 april.

Interesse? Lees dan behalve de oproep ook zeker de begeleidende paper. Deze geeft wat meer achtergrondinformatie over het onderwerp. 

Meer info over de Offenburg Talks vind je op de website van Jugend für Europa. De bijeenkomst vindt plaats op 13-14 september 2022, in Offenburg (Duitsland).

Of bekijk de video:

Contact:

Heb je vragen? Contacteer dan rilke.mahieu [at] jint.be (Rilke van JINT)