JINT-logo's


Op zoek naar het juiste logo?

Dankzij een van de subsidieprogramma's die JINT beheert kan jij jouw project waarmaken. Je bent dan ook verplicht dit programma in alle communicatie over je project te vermelden. 

JINT zelf vermelden is niet verplicht, maar we vinden het wel fijn want zo help je ons de boodschap van JINT te verspreiden. 

Logo JINT

Vermeld je ons op sociale media? Gebruik dan de hashtag #poweredbyJINT en tag ons.

Logo Go Strange

Organiseer je een activiteit om jongeren te informeren over niet-toeristische buitenlandplannen in samenwerking met JINT? Dan gebruik je best het Go Strange-logo.

Logo Europese Unie

Iedereen die geld van de EU krijgt, moet in zijn communicatie het Europese logo gebruiken als erkenning voor de steun van de Europese Unie. 

Zet (afhankelijk van het soort financiering dat je hebt gekregen) de woorden “Medegefinancierd door de Europese Unie” of “Gefinancierd door de Europese Unie” naast of onder het EU-logo.

Logo Erasmus+

Organiseer je een activiteit in samenwerking met JINT via subsidies van Erasmus+? Dan ben je verplicht het logo van de Europese Unie te vermelden (zie hierboven). Dit is het hoofdlogo.

Daarnaast gebruik je ook het logo van Erasmus+ in je communicatie. Doe dit apart van het EU-logo. Die logo's mogen niet naast of boven elkaar staan, tenzij ze duidelijk gescheiden worden.

Logo European Solidarity Corps

Organiseer je een activiteit in samenwerking met JINT via subsidies van het European Solidarity Corps? Dan gebruik je dit logo en de vermelding “met de steun van het European Solidarity Corps-programma van de Europese Unie”.

Logo Bel'J

Subsidies gekregen via Bel'J? Je bent verplicht om het Bel'J-logo te gebruiken in alle communicatie over je project met de vermelding “met de steun van het Bel’J-programma”.