13/03/2023

Volg in 2023 een vorming of infosessie

Alle jeugdwerkers en jongerenorganisaties opgelet! Neem je agenda erbij, want JINT is terug met een reeks informatieve en boeiende trainingen. Een infodag op JINT bestaat steeds uit een infosessie in de voormiddag en een themavorming in de namiddag. Jij kiest of je beide sessies volgt of een van de twee. Neem samen met andere jeugd- en jongerenwerkers deel aan een fijne (halve) dag vol leren en netwerken. 

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen om je kennis en vaardigheden in het jeugdwerk uit te breiden.


De infosessie

Zoek je nog centen of wil je de mogelijkheden van Erasmus+ Jeugd, het European Solidarity Corps en Bel'J leren kennen? Kom luisteren naar wat deze programma's voor jou kunnen betekenen: internationaal ontmoeten of lokaal solidair zijn, Europees of binnen België. In het tweede deel van de infosessie zoom je in op de acties die jou het meest interesseren.

De infosessie is gratis en vindt telkens van 10.15 uur tot 12.30 uur plaats op JINT in Brussel. Na de sessie kan je blijven voor een gratis lunch om gezellig te netwerken met je mededeelnemers.

De vorming

Continu leren en ontwikkelen in het jongerenwerk is belangrijk voor JINT. Daarom bieden we sterke vormingen aan die relevant en up-to-date zijn. We kiezen steeds een thema dat interessant is voor iedereen die met jongeren werkt. Elke sessie is speciaal ontworpen om waardevolle informatie en praktische vaardigheden te bieden om je werk met jongeren te versterken.

De vorming kost €5 en vindt telkens plaats van 13.30 uur tot 16.00 uur op JINT in Brussel. Voor de sessie is er gratis lunch om 12.30 uur, ideaal om te netwerken met je mededeelnemers.

 

De vormingen van 2023

Noteer volgende data alvast in je agenda of schrijf je meteen in:

  • 9 maart: thema impact (voorbij)
  • 9 mei: thema participatie (voorbij)
  • 14 september: thema mentaal welzijn (voorbij)
  • 12 december: thema duurzaamheid (voorbij)

Ontdek alle vormingen