29/01/2024

Vormingen en infosessies in 2024

Neem alvast je agenda erbij want JINT heeft in 2024 een reeks informatieve en boeiende trainingen in petto voor alle jeugdwerkers en jongerenorganisaties. Een infodag op JINT bestaat telkens uit een infosessie in de voormiddag en een themavorming in de namiddag. Aan jou de keuze of je beide sessies volgt of één van de twee. Samen met andere jeugd- en jongerenwerkers neem je deel aan een gezellige (halve) dag vol leren en netwerken.

We kijken er alvast naar uit om jullie te verwelkomen en je te helpen om je kennis en vaardigheden in het jeugdwerk uit te breiden.


Infosessie

Ben je op zoek naar budget of wil je alle opties van Erasmus+ Jeugd, het European Solidarity Corps en Bel'J leren kennen? Ontdek wat deze programma's voor jou kunnen betekenen: internationaal ontmoeten of lokaal solidair zijn, Europees of binnen België. In het tweede deel van de infosessie zoom je in op de acties die jou het meest interesseren. De infosessies zijn steeds gratis.

 

Vorming

Zodat het jongerenwerk steeds kan blijven groeien en zich verder ontwikkelen biedt JINT sterke vormingen en inspiratiemomenten aan. Leer bij tijdens de actuele en up-to-date trainingen of laat je inspireren door andere organisaties. Elke sessie heeft een nieuw thema en is speciaal ontworpen zodat je waardevolle informatie meekrijgt en praktische vaardigheden aanleert waarmee je jouw werk met jongeren kan versterken.

De vormingen van 2024

Noteer volgende data alvast in je agenda, de thema's van iedere sessie worden binnenkort aangekondigd!

  • Dinsdag 19 maart
  • Dinsdag 14 mei
  • Donderdag 12 september
  • Donderdag 5 december

Ontdek alle vormingen